κρυολιπόλυση

απο 50€ ανα συνεδρία

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος τεσσάρων συνεδριών ανα περιοχή, που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει
Τα  λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης κυριολεκτικά παγώνει τις προβληματικές περιοχές σε -6 βαθμούς Κελσίου για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και να τα οδηγήσει σε νέκρωση. Κατόπιν, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό το οποίο αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος (με τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης). Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, θα δείτε σημαντική μείωση του λίπους μετά από 1 μήνα, και το ολικό αποτέλεσμα σε 2-3 μήνες.

Ενά μερος των λιποκυττάρων καταστρέφονται και αποβάλλονται … όχι όλα.

 

Τα πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης

• Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε
• Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία με προσιτό κόστος
• Βελτιώνει την όψη του δέρματος
• Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες από τη θεραπεία.
• Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη
• Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
• Είναι μη επεμβατική μέθοδος
• Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
• Ασφαλής διαδικασία

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Συχνές ερωτήσεις

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια ειδική κεφαλή τοποθετείται στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και χρησιμοποιώντας τεχνολογία vacuum ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει με την τεχνολογία της ψύξης.Χάρη σε αυτή την τεχνική, δύσκολες περιοχές όπου το λίπος επιμένει παρά τις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως κοιλιά, ψωμάκια και περιφέρεια αντιμετωπίζονται δραστικά. Μετά τη θεραπεία, ο φυσικός μεταβολισμός του σώματος σταδιακά απομακρύνει τα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος.Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 6 με 8 εβδομάδες.

Στα πρώτα λεπτά της θεραπείας θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση κρύου η οποία όμως θα περάσει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας βρίσκεστε σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, μπορείτε να διαβάσετε, να χρησιμοποιήσετε laptop, να δείτε τηλεόραση ή ακόμα και να κοιμηθείτε. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Όχι, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και την ίδια ημέρα της θεραπείας, συμπεριλαμβανόμενης και της άθλησης. Δεν χάνετε καθόλου χρόνο, εκτός από την περίπου 1 ώρα που διαρκεί η συνεδρία.

Η κρυολιπόλυση δεν διευκολύνει την απώλεια βάρους, αλλά στοχεύει πρωτίστως στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανική μέθοδος για να εξαλείψει το επίμονο τοπικό πάχος το οποίο αντιστέκεται σε δίαιτες ή άσκηση.Για παράδειγμα, τα ψωμάκια, η κοιλίτσα, η περιφέρεια εξαφανίζονται με την κρυολιπόλυση με φυσικό τρόπο. Με μια μόνο συνεδρία θα δείτε να χάνετε 3 με 5 mm λίπους μια για πάντα. Εφόσον ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, θα δείτε αλλαγή γρήγορα, ανώδυνα και με προσιτό κόστος. Η κρυολιπόλυση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις προβληματικές περιοχές πάχους χωρίς χειρουργείο

Οποιαδήποτε σημείο του σώματός σας έχει επιπλέον λίπος είναι το κατάλληλο σημείο για την κρυολιπόλυση. Δεν υπάρχουν παρενέργειες, εκτός από μια πιθανή ερυθρότητα τοπικά, και ένα μικρό μούδιασμα του δέρματος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές που αντιμετωπίζονται με την κρυολιπόλυση είναι οι μηροί, η κοιλιά, τα λεγόμενα lovehandles στη μέση, όπως και τα μπράτσα.
• Μηροί εξωτερικά (ψωμάκια) & εσωτερικά
• Κοιλιά
• Στομάχι
• Μέση
• Πλάτη
• Γόνατα
• Μπράτσα

Η πλειοψηφία των περιπτώσεων που μας επισκέπτονται θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους χωρίς ενόχληση, ρίσκο ή αναισθησία, και χωρίς να χάσουν ούτε μέρα από την καθημερινότητά τους. Και φυσικά θέλουν άμεσα αποτελέσματα.Η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική μέθοδος, χωρίς χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας. Η αλήθεια είναι πως ο αριθμός των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν λιπογλυπτική αναίμακτα υπερτερεί σημαντικά του αριθμού εκείνων που τελικώς αποφασίζουν να μπουν στο χειρουργείο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ