ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η μεσοθεραπεία προσώπου ανανεώνει και επαναφέρει τη φυσική λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Χάρη σε ένα κοκτέιλ πολυβιταμινών  Α, Ε, C και D καθώς και αμινοξέων μαζί με υαλουρονικό οξύ, προλαμβάνεται η γήρανση, βελτιώνονται οι λεπτές ρυτίδες και η επιδερμίδα αναπλάθεται συνολικά.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε την ανανέωση των κυττάρων και  ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες ώστε αυτοί να παράγουν και πάλι κολλαγόνο στην επιδερμίδα.
Γι’ αυτό και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, χαλάρωσης της επιδερμίδας, απώλεια σφριγηλότητας και φωτογήρανσης.

Επίσης μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με άλλες θεραπείες.

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η πλέον σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του επίμονου τοπικού λίπους.

Εκχύοντας ειδικές ουσίες κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (ενδοδερμικά) μπορεί να αντιμετωπίσει μία πληθώρα δερματικών προβλημάτων και ατελειών του σώματος.

 

Βελτιώνει την υφή του δέρματος κάνοντάς το πιο σφριγηλό και με μεγαλύτερη ελαστικότητα,  ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής, μειώνει την εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού και βοηθά την μικροκυκλοφορία αίματος.

Συνήθως χρειαζόμαστε 4-6 θεραπείες προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (microdermabrasion) είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο.

Το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση διότι δημιουργούνται ελεύθερες ρίζες τόσο από εξωτερικούς παράγοντες (ηλιακή ακτινοβολία / μολυσμένη ατμόσφαιρα) όσο και από εσωτερικούς (κάπνισμα/ στρες/ φάρμακα/κακή διατροφή).

Οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν αφυδάτωση ,τραχιά υφή και απώλεια ελαστικότητας.

Η σωστή ενυδάτωση αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση της νεανικότητας ελαστικότητας και της λάμψης του προσώπου.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ:

 • Καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 • Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
 • Εφαρμογή οξέων φρούτων για λάμψη, εξισορρόπηση σμήγματος, λεύκανση και ενυδάτωση.
 • Ιονισμός με ενυδατικό ορό. Ο ιονισμός προσφέρει πιο βαθιά ενυδάτωση, καθώς διευκολύνει τη βαθύτερη διείσδυση των καλλυντικών προϊόντων.
 • Μασάζ προσώπου με πλούσια σε βιταμίνες κρέμα για θρέψη και ενυδάτωση.
 • Τοποθέτηση πρώτης μάσκας οξυγόνου σε μορφή gel που ιονίζεται για βαθύτερη ενυδάτωση.
 • Μασάζ στον αυχένα για χαλάρωση και καλύτερη διείσδυση των προϊόντων.
 • Τοποθέτηση δεύτερης μάσκας peel off για αναζωογόνηση ή μάσκας lifting ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας.
 • Εφαρμογή ορού ενυδάτωσης και κρέμας.

Για καλύτερα αποτελέσματα σε ταλαιπωρημένα ή θαμπά δέρματα συνιστάται κύκλος έξι θεραπειών.

 

Πρόκειται για χημικά διαλύματα, τα οποία προκαλούν ένα ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα στο δέρμα, με αποτέλεσμα την προοδευτική απολέπιση των εξωτρικών στιβάδων της επιδερμίδας και τελικά την ανανέωσή της.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι μια θεραπεία που εξαχνώνει τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής:

 • Προλαμβάνει την περαιτέρω γήρανση και χαλάρωση των βλεφάρων.
 • Εξαλείφει τις ορατές ρυτίδες των ματιών (πόδι χήνας).
 • Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια ακόμα και σε μικρές ηλικίες.
 • Καθυστερεί σημαντικά και με μικρό κόστος τη χειρουργική βλεφαροπλαστική σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες.
 • Είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς να προκαλεί αιμορραγία και νέκρωση στους γύρω ιστούς, χωρίς να χρειάζεται νυστέρι, ράμματα και ολική αναισθησία.

Το lifting με νήματα PDO και COG είναι μια καινοτόμος και απόλυτα ασφαλής μέθοδος που συνίσταται για ενίσχυση και ανύψωση του δέρματος και είναι 100% βιοαπορροφήσιμα.

Πρόκειται για ειδικές λεπτές ίνες που συνήθως η διάμετρος τους είναι μικρότερη από μια κλωστή και τοποθετούνται κάτω από το δέρμα.

Σε αντίθεση με το χειρουργικό lifting τα νήματα δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και ολική αναισθησία και το αποτέλεσμα τους είναι 100% αναστρέψιμο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ