ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Για τέλειο πρόσωπο και όμορφη επιδερμίδα

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για την αντιγήρανση και την ανάπλαση δέρματος. Είναι μία ουσία που μαλακώνει το δέρμα και «γεμίζει» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δημιουργώντας ένα πρόσωπο εξαιρετικά λείο και νεανικό.

Λειτουργεί σαν ένα μαγικό ραβδί που μπορεί να χαρίσει όμορφα και πλούσια χείλη και να προσδώσει όγκο στις μικρές λακούβες του προσώπου, κάνοντας το δέρμα ομοιόμορφο και λείο.

Υπόσχεση ομορφιάς με την υποστήριξη της επιστήμης

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, είναι δηλαδή ένα συστατικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα, ενώ συναντάται πανομοιότυπο και σε άλλους οργανισμούς. Προτού οι επιστήμονες εφαρμόσουν το υαλουρονικό οξύ στην αισθητική ιατρική, το χρησιμοποιούσαν επι χρόνια στην θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και ιδίως σε εκείνη που αφορά στα γόνατα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που παίζει σημαντικό ρόλο στην δόμηση του δέρματος και βρίσκεται στο χόριο, δηλαδή στην μεσαία στοιβάδα του γνωστή και ως μεσόδερμα. Σε αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται ο όγκος και η φρεσκάδα του προσώπου.

Η συμβατότητά του με τον οργανισμό μας και το γεγονός ότι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις οδήγησε στην κατασκευή της συνθετικής μορφής υαλουρονικού οξέος και έκτοτε αποτελεί ένα δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της αισθητικής και της ομορφιάς.

Είναι η βάση σε προϊόντα ομορφιάς που εφαρμόζονται τοπικά, όπως οι κρέμες και τα σαπούνια. Ακόμη έχει προστεθεί και σε είδη μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών make-up, σκιών και lip-gloss. Ωστόσο, καθώς το μόριο του υαλουρονικού οξέος είναι μεγάλο, δεν μπορεί να διαπεράσει εύκολα το δερμα. Το εμπόδιο αυτό ξεπερνούν οι ενέσιμες μορφές του.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

Με την μορφή της διάφανης γέλης, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την πλήρωση των ρυτίδων, την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αύξηση του όγκου του. Οι δύο κύριοι τρόποι εφαρμογής του είναι η μεσοθεραπεία και η χρήση του ως filler, δηλαδή σαν υλικό πληρώσεως. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται έτσι σε διαφορετική πυκνότητα ανάλογα με την φύση του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ως πληρωτικό filler επιτυγχάνει:

• Να διορθώσει τις ατέλειες του προσώπου
• Να απαλύνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες
• Να προσδώσει όγκο στα μικρά χείλη
• Να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα

Καταπολέμησε τις ρυτίδες με υαλουρονικό οξύ

Γνωρίζουμε την σημασία που έχει το κολλαγόνο στην επιδερμίδα μας. Το κολλαγόνο αποτελεί τον βασικό συνδετικό ιστό του δέρματος και είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητά του.

Με την πάροδο του χρόνου ένα σημαντικό μέρος από την ποσότητά του κολλαγόνου χάνεται και δεν αναπληρώνεται. Αυτό οδηγεί σταδιακά στην λέπτυνση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα το δέρμα να «σπάει» και να δημιουργούνται γραμμές και ρυτίδες. Με την εφαρμογή των ενέσιμων πληρωτικών – filler, όπως το υαλουρονικό οξύ, η επιδερμίδα μπορεί να επανέλθει στην προγενέστερή της κατάσταση.

Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις μικρές κοιλότητες του δέρματος κι έτσι οι ρυτίδες και οι γραμμές εξαλείφονται και οι βαθύτερες ρυτίδες απαλύνουν αισθητά. Την ίδια στιγμή στο σημείο της έγχυσης διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου που συσφίγγει την περιοχή, συντελώντας στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στην συνολική βελτίωση της εικόνας του προσώπου. Με την θεραπεία αντιμετωπίζονται ακόμα και οι ρυτίδες που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές, όπως γύρω από τα χείλη.

Αναλυτικά, οι περιοχές στις οποίες εγχέεται το υαλουρονικό οξύ είναι:

• Οι ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος
• Οι γωνίες του στόματος
• Οι ρινοπαρειακές αύλακες
• Τα χείλη
• Τα ζυγωματικά

Περιποίηση προσώπου σημαίνει ενυδάτωση προσώπου

Η επιλογή του υαλουρονικού οξέος έχει το σημαντικό πλεονέκτημα να καταπολεμά το ξηρό δέρμα, αφού ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά την υγρασία. Λειτουργεί δηλαδή ως ένα σφουγγαράκι κάτω από την επιδερμίδα που την κρατάει συνεχώς ενυδατωμένη.

Είναι εντυπωσιακό ότι ένα μόνο σωματίδιο υαλουρονικού οξέος μπορεί να συγκρατήσει έως και 1,000 φορές το βάρος του σε νερό. Με την θεραπεία με υαλουρονικό οξύ θα έχετε ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο, όλη μέρα, κάθε μέρα.

Υαλουρονικό στα χείλη για αισθησιακή εμφάνιση

Αν θέλετε καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη που να μοιάζουν φυσικά, με λίγες μόνο ανώδυνες μικροενέσεις με υαλουρονικό στα χείλη μπορείτε να τα αποκτήσετε. Τα χείλη που έχουν χάσει τον όγκο τους μπορούν να «γεμίσουν» και να δώσουν έναν πιο θηλυκό τόνο στην εικόνα του προσώπου.

Καθώς τα χείλη είναι από τα πιο ερωτικά σημεία του γυναικείου προσώπου, όταν κανείς επιχειρεί να τα τονίσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο. Στοχεύουμε στα ιδανικά χείλη και επιτυγχάνουμε, τόσο επειδή χρησιμοποιούμε τις σωστές αναλογίες του πληρωτικού, όσο και γιατί δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην δημιουργία σχήματος.

Όσο προσεκτική κι αν είναι η έγχυση του υαλουρονικού οξέος, εάν ο Δερματολόγος δεν ασχοληθεί ώστε να προσδώσει σχήμα στα χείλη τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά μεγάλα χείλη. Το ιατρείο μας προσφέρει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα συνδυάζοντας την αύξηση του όγκου με την βελτίωση του περιγράμματος.

Δέρμα άμεσα απαλό και νεανικό

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη των ενέσιμων θεραπειών με πληρωτικές ουσίες είναι τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρουν. Σε λίγες μόνο ώρες, λειτουργούν ως ένα φυσικό φράγμα για το αδύναμο δέρμα προσφέροντας ένα λαμπερό πρόσωπο με σφριγηλό και απαλό δέρμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της χρήσης τους είναι τα αναστρέψιμα αποτελέσματα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, δεν θα χρειαστεί να στραφείτε στο χειρουργείο, για να μικρύνετε παραδείγματος χάρη τα χείλη σας, ούτε να υποστείτε μία μακρά περίοδο ταλαιπωρίας.

Τα αποτελέσματα της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ διαρκούν από έξι μήνες έως έναν χρόνο, ενώ το χαμηλό κόστος της διαδικασίας την καθιστά προσιτή σε όλους. Με το πέρας της θεραπείας δεν απαιτείται ανάρρωση.

Η μόνη συμβουλή που παρέχεται είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση υγρών καθώς το υαλουρονικό οξύ είναι τόσο αποτελεσματικό στην απορρόφηση της υγρασίας από άλλα σημεία του σώματος και χρειάζεται να αντισταθμιστεί

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ