Διαδικασία αλλαγών – επιστροφών 

Σε περίπτωση που θέλετε  να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος ( είτε αφορά σε μέγεθος είτε σε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας) μας επιστρέφετε το προϊόν εντος 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβης του ,μέσω Γενικής Ταχυδρομικής, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν ενώ η αποστολή του καινούργιου προϊόντος έχει χρέωση 5 €.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή του προϊόντος παρακαλειστε να το διατηρήσετε στην αρχική του κατάσταση. Εαν έχει υποστεί αλλοίωση ή κακομεταχείριση το dbl.gr έχει το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει την αλλαγή. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με προϊόν μικρότερης αξίας.

*Αποστολες από άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών δε θα γίνονται δεκτές εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολης .

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων ,θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας .

Το κόστος επιστροφής προϊόντων ανέρχεται στα 5 € και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.  Οι αποστολές γίνονται μέσω της γενικής ταχυδρομικής. Θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας με δική ΜΑΣ χρέωση και κατόπιν τα 5 € θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα σας επιστραφεί.

Στα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση ή προσφορά δεν πραγματοποιούνται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων.

Εξαίρεση αποτελεί μόνο εαν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λανθασμένη αποστολή προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει το κατάστημα μας και μόνο.

Οι συναλλαγές γίνονται μέσω Τράπεζας Πειραιώς . Εάν οι συναλλαγές πραγματοποιούνται από άλλες τράπεζες τα έξοδα που προκύπτουν εκατερωθεν βαρύνουν  τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά , είτε μέσω e mail.

Email : info@dbl.gr
Τηλ: 210 7710490