αποτρίχωση  laser Alexandrite

Άνω χείλος : 10€ - Μασχάλες : από 20€ - Full μπικίνι : από 40€...

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί παρελθόν, πλέον για εσάς τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, και επιτυγχάνεται με το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό Laser Alexandrite GentleLase της Candela.

Η αποτρίχωση προσώπου και σώματος με Laser Alexandrite GentleLase της Candela αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο αποτρίχωσης καθώς η συχνότητα εκπομπής είναι στα 755nm.

Η δέσμη φωτός του Laser απορροφάται αποκλειστικά απ’ τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας καταστρέφοντάς τον με ασφάλεια, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στον παρακείμενο ιστό.

Στο Derma Beauty Laser εφαρμόζουμε τα ιατρικά πρωτόκολλα του Laser Alexandrite GentleLase της Candela και τα προσαρμόζουμε στο δικό σας δέρμα ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή.

Στόχος μας είναι να δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε θεραπεία!

Η μέθοδος που ακολουθείται στο ιατρείο μας είναι η εξής:

 • Η επίσκεψη στο ιατρείο μας είναι κατόπιν ραντεβού ώστε να μην υπάρχει καθόλου καθυστέρηση στον χρόνο σας.
 • Συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού ώστε το εξειδικευμένο μας προσωπικό να βοηθήσει στην καλύτερη εξατομίκευση της θεραπείας σας.
 • Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Laser Alexandrite GentleLase της Candela και τα αποτελέσματα που μπορούμε να επιτύχουμε σε σχέση με άλλα μηχανήματα διαφορετικής συχνότητας.
 • Περιποίηση και καθαρισμός με γαλάκτωμα τοπικά στο δέρμα σας και εφόσον απαιτείται ξύρισμα σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 • Απαραίτητα μέτρα γιατί προέχει η ασφάλεια. Θα φορέσετε ειδικά γυαλάκια προστασίας για το φως που εκπέμπει το Laser Alexandrite Gentlelase της Candela.
 • Έλεγχος δέρματος, τρίχας και Δωρεάν δοκιμαστικό.

Θα αξιολογηθεί το χρώμα του δέρματος, το χρώμα της τρίχας καθώς και η πυκνότητα της τριχοφυΐας. Έπειτα θα ρυθμιστεί το Laser Alexandrite Gentlelase της Candela με παραμέτρους για το δικό σας δέρμα και τρίχα και θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ σε μια μικρή οριοθετημένη περιοχή.

Με το ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ έχουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε την κατάλληλη ένταση για το δέρμα σας, βλέποντας το αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε αλλά και τον ερεθισμό που προκαλείται.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε και εσείς την δυνατότητα να κρίνετε την αίσθηση του Laser και επίσης να κρίνετε και το αποτέλεσμα της εφαρμογής κατά το πέρασμα των επόμενων ημερών.

 Στο ιατρείο μας προέχει η ασφάλεια και η σωστή ειλικρινής ενημέρωση!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ

Τι αποτελέσματα έχει το Laser GentleLase Alexandrite της Candela;

 Το Laser Alexandrite GentleLase της Candela είναι αποτελεσματικό από την πρώτη συνεδρία καθώς η νέα γενιά τριχών βγαίνει λεπτή , μαλακιά και μειωμένη.

Η αποτρίχωση με το συγκεκριμένο laser υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων και μηχανημάτων τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αποτελεσματικότητα.

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι ορατά αμέσως μετά το τέλος τη θεραπεία σας.

Ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματος και με το χρώμα της τρίχας μπορεί να καταστραφεί μόνιμα έως και 25% των τριχών από την πρώτη συνεδρία.

Η επόμενη γενιά βγαίνει πιο λεπτή, απαλή και προοδευτικά μειώνεται.

Ωστόσο, στην αρχική συνεδρία, σε κάποιες περιοχές που είναι πιο χοντρή η επιδερμίδα και πιο σκληρή η τρίχα μπορεί να μην πέσει αμέσως η καμένη λιωμένη από το laser τρίχα, αλλά να χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες μέχρι να την αποβάλει το ίδιο το δέρμα και να καθαρίσει εντελώς η περιοχή.

Το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ       ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ

Τι πρέπει να προσέχετε ΠΡΙΝ τη θεραπεία με Laser Alexandrite GentleLase της Candela:

 • Αποφύγετε την ηλιοέκθεση ή άλλη μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος (solarium και προϊόντα αυτομαυρίσματος) για τουλάχιστον για 2 εβδομάδες πριν τη συνεδρία.

Όσο πιο άσπρη είναι η επιδερμίδα τόσο και με μεγαλύτερη ένταση μας επιτρέπεται να ρυθμίσουμε το laser.

 • Αποφύγετε επίσης άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (τσιμπιδάκι, κερί, χαλάουα, κλωστή, ηλεκτρόλυση) τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες πριν προηγηθεί η θεραπευτική συνεδρία.
 • Να μην είναι ήδη ερεθισμένη η επιδερμίδα από άλλες θεραπευτικές μεθόδους ή θεραπευτικές κρέμες.
 • Ξύρισμα της περιοχής που θα γίνει η εφαρμογή,όχι όμως στη περιοχή του προσώπου. Σε συγκεκριμένες περιοχές (πόδια, μπικίνι, μασχάλες) συνιστάται το ξύρισμα των τριχών 1- 3 ημέρες πριν τη θεραπευτική συνεδρία. Η τρίχα θα πρέπει να είναι 1- 3 χιλιοστά ορατή έξω από το δέρμα για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
 • Ενημερώστε μας σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή γαλουχίας.
 • Ενημερώστε μας εάν κάνετε χρήση φαρμάκων (ρετινοειδή, αντιπηκτικά, συμπληρώματα διατροφής κτλ.)

Τι πρέπει να προσέχετε ΜΕΤΑ τη θεραπεία με Laser GentleLaser Alexandrite της Candela:     

 • Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει κάποιο πρήξιμο γύρω από τον θύλακα της τρίχας (περιθυλακικό οίδημα) ή κοκκινίλα (ερύθημα) στο δέρμα. Το οίδημα υποχωρεί σταδιακά μετά από κάποιες ώρες από το τέλος της θεραπείας, ενώ το ερύθημα μπορεί να παραμείνει έως και 1-2 ημέρες. Η πιθανή αίσθηση ελαφρού καψίματος ή κνησμού είναι φυσιολογική μετά τη θεραπεία, σταδιακά εξασθενεί και αυτή με την σειρά της.
 • Συνιστάται η εφαρμογή αναπλαστικής ή αντιβιοτικής κρέμας στην περιοχή που έχει γίνει η θεραπεία πρωί – βράδυ 1 έως 3 ημέρες για να καταπραϋνθεί το δέρμα. Μπορείτε να διατηρείτε την κρέμα στο ψυγείο για μεγαλύτερη ανακούφιση.
 • Χρησιμοποιήστε πάντα αντηλιακό (SPF 50+) χειμώνα /καλοκαίρι τουλάχιστον για τις επόμενες 5 ημέρες μετά την θεραπεία.
 • Την ίδια ημέρα μετά την εφαρμογή δεν πρέπει να κάνετε μπάνιο με καυτό νερό. Επιτρέπεται με χλιαρό προς δροσερό.
 • Αποφύγετε την τριβή με σφουγγάρι σώματος, στενά εσώρουχα και ρούχα στην περιοχή που έχει γίνει η θεραπεία.
 • Συνιστάται να αποφύγετε την εφίδρωση από γυμναστική ή τριβή από μηχανήματα την ίδια μέρα μετά την συνεδρία σας.
 • Αποφύγετε το peeling μέχρι και 7 ημέρες μετά τη θεραπεία καθώς οποιοσδήποτε περαιτέρω ερεθισμός μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.
 • Αποφύγετε την ηλιοέκθεση ή solarium για 5-7 ημέρες μετά την συνεδρία.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τα μηχανήματα που διαθέτει το Ιατρείο μας είναι της Candela  Mini GentleLASE 755nm Alexandrite Laser

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος που εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και η διάρκεια εξαρτάται από την επιθυμητή περιοχή από 5 λεπτά έως και 1 ώρα.

Συνήθως η αποτρίχωση στο άνω χείλος, το μπικίνι και τις μασχάλες είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των γυναικών, ενώ των ανδρών το στήθος, η πλάτη και ο αυχένας.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή και την έκταση της περιοχής που επιθυμείτε να αποτριχώσετε.

Μπορεί να είναι από λίγα μόνο λεπτά έως και περισσότερο από μία ώρα εάν θέλετε να αποτριχώσετε μεγάλες περιοχές όπως πόδια ή να συνδυάσετε περισσότερες περιοχές του σώματος.

Ενδεικτικά, η συνεδρία για Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο διαρκεί 5-10 λεπτά , σε περιοχές όπως το μπικίνι 15 λεπτά και στα πόδια 1 – 1 ½ ώρα αναλόγως.

Συνήθως απαιτούνται 4-6 θεραπευτικές συνεδρίες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser και εφόσον κρίνεται απαραίτητο γίνεται επαναληπτική συνεδρία.

Το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία αλλά και με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος του θεραπευόμενου.

Ενδεικτικά στο σώμα η θεραπεία χρειάζεται αρχικά να επαναλαμβάνεται στον ενάμιση μήνα , έπειτα δίμηνο κ.ο.κ..

Το πρόσωπο επειδή είναι ορμονοεξαρτώμενη περιοχή και συνήθως εκεί οι τρίχες είναι πιο μαλακές ή χνούδι συνήθως χρειάζεται η συνεδρία να γίνεται πάνω στον μήνα μέχρι να πετύχουμε και εκεί τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας λοιπόν και κατ’ επέκταση ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτηθούν εξαρτάται από το φύλο, την ποιότητα της τρίχας, τον φωτότυπο της επιδερμίδας, την ανατομική περιοχή και την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών.

Με την εξατομικευμένη και στοχευμένη θεραπεία εξασφαλίζουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση.

Με την εξατομικευμένη και στοχευμένη θεραπεία εξασφαλίζουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση και συνήθως δε χρειάζεστε επαναληπτικο.

Εφόσον όμως εσείς κρίνετε ότι πρέπει να παρέμβουμε ή μπορεί να υπάρξουν κάποιες τρίχες που να έχουν διαφορετικό χρονικό κύκλο ζωής, τότε μας καλείτε και προγραμματίζουμε την επαναληπτική συνεδρία μας δωρεάν σε 10 με 15 ημέρες αυστηρά από την αρχική θεραπεία μας.

Λόγω της δυναμικής ψύξης με κρυογόνο που χρησιμοποιούμε ελαχιστοποιείται ο πόνος.

Πάντα με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια και προσπαθώντας να μειώσουμε την αίσθηση του πόνου σε κάποιες πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε δυναμική ψύξη με κρυογόνο (Dynamic Cooling Device – DCD) για να ελαχιστοποιήσουμε την θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Μπορεί όμως παράλληλα στις πρώτες συνεδρίες μέχρι να αποδυναμωθεί η τρίχα στον θύλακα να εφαρμοστεί συνδυαστικά και αναισθητική κρέμα σε συγκριμένες περιοχές που επιθυμεί ο θεραπευόμενος.

 

Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο από θέμα ασφάλειας, για πιο μόνιμα αποτελέσματα ιδανικά μετά την εφηβεία.

Η αποτρίχωση με laser ενδείκνυται να ξεκινήσει μετά την εφηβεία έτσι ώστε να έχει σταθεροποιηθεί ορμονικά ο θεραπευμένος, να έχει διαμορφωθεί η τελική εικόνα της τριχοφυΐας και η θεραπεία να είναι πιο αποτελεσματική και μόνιμη.

Μπορούν και ηλικίες κάτω των 18 ετών να ξεκινήσουν με την συγκατάθεση των κηδεμόνων, έχοντας όμως συνήθως βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Σε συνεννόηση πάντα με τον γυναικολόγο σας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη θεραπεία αποτρίχωσης με laser Alexandrite GentleLase της Candela.

Μπορούμε να παρέμβουμε στις περισσότερες  περιοχές αλλά συνιστάται να αποφεύγονται οι πιο επώδυνες και με πυκνή τριχοφυΐα, ή περιοχές που είναι κοντά το έμβρυο (κοιλιά, μπικίνι).

Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση αντιβιοτικής κρέμας μετά τη θεραπεία σας, βάζοντας μόνο απλή ενυδατική.

Το Laser Alexandrite GentleLase της Candela είναι η ιδανική επιλογή στους άντρες που ταλαιπωρούνται από έντονη τριχοφυΐα που προκαλεί και θυλακίτιδα.

Συνήθως στοχεύουν  σε αραίωση της τριχοφυΐας όπως στη πλάτη , στο στήθος , στις μασχάλες και στη περιοχή των γεννητικών οργάνων , και βλέπουν να μειώνετε σημαντικά από την πρώτη συνεδρία και το πρόβλημα της θυλακίτιδας.

Επίσης είναι η ιδανική θεραπεία σε όσους πάσχουν από κύστη κόκκυγος. Καταστρέφοντας τις τρίχες σταματάει και η είσφρησή τους μέσα στο δέρμα όπου και προκαλούν την πάθηση αυτή. Πολλοί άντρες επιλέγουν να το κάνουν και σαν πρόληψη μετά από χειρουργική επέμβαση (εφόσον ήδη έχει επουλωθεί πλήρως η πληγή) για να αποφύγουν περαιτέρω μελλοντική ταλαιπωρία.

 

Δυστυχώς όχι, το Laser δεν μπορεί να διαχωρίσει τη χρωστική ουσία της τρίχας από τη χρωστική ουσία του τατουάζ ή της ελιάς.

Εάν δηλαδή πέσει παλμός πάνω στο τατουάζ αντί να απορροφηθεί η ενέργεια από τη μελανίνη της τρίχας, θα απορροφηθεί από τη μελανίνη του τατουάζ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκληθεί έγκαυμα ή και ουλή στο δέρμα και παράλληλα να αποχρωματιστεί το τατουάζ.

Συνιστάται να έχετε πρώτα ολοκληρώσει τις συνεδρίες αποτρίχωσης με Laser στην περιοχή που επιθυμείτε και έπειτα να κάνετε τατουάζ.

Σε περίπτωση που προϋπάρχει το τατουάζ για μέγιστη ασφάλεια θα πρέπει να απέχει μακριά ο παλμός του Laser 1 και να καλυφθεί το σχέδιο.

Επειδή οι λευκές τρίχες δεν έχουν μελανίνη στον θύλακα, καταστρέφονται αποτελεσματικά μόνο μέσω της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα.

Δεδομένου ότι η φιλοσοφία του Laser στηρίζεται στην απορρόφηση του φωτός από τη μελανίνη της τρίχας , εάν οι τρίχες δεν έχουν χρώμα δεν μπορεί να τις δει και να τις καταστρέψει αποτελεσματικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να πετύχουμε άριστα αποτελέσματα με την ριζική αποτρίχωση με βελόνα(ηλεκτρόλυση).

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα (ηλεκτρόλυση) είναι η ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για άσπρες τρίχες ή για εντοπισμένες χοντρές τρίχες σε περιοχές που περιβάλλονται από χνούδι.

Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε περιοχές που υπάρχουν άσπρες ή ξανθές τρίχες και το Laser αποτρίχωσης λόγω απουσίας της μελανίνης δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό.

Με την εξειδίκευση από το έμπειρο προσωπικό μας, μέσω της ριζική αποτρίχωση με βελόνα διοχετεύεται μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον θύλακα και αυτός με τη σειρά του καυτηριάζεται. Είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες και δεν αφήνει σημάδια.

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – DERMA BEAUTY LASER:

Άνω χείλος : 10€

Πηγούνι : από 10€

Εκτεταμένη περιοχή πηγούνι : από 15€

Παρειές : από 15€

Λαιμός : από 15€

Μεσόφρυο : 10€

Φρύδια : από 10€

Θηλές : από 10€

Μασχάλες : από 20€

Γραμμή μπικίνι : από 30€

Full μπικίνι : από 40€

Γραμμή κοιλιάς : από 10€

Κοιλιά : από 25€

Αντιβράχια : από 40€

Δάχτυλα χεριών : 10€

Full χέρια : από 50€

Κνήμες : από 40€

Δάχτυλα ποδιών : 10€

Ραχιαία επιφάνεια πέλματος : από 10€

Μηροί : από 50€

Μέση: από 25€

Γλουτοί : από 30€

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Άνω χείλος – Πηγούνι : 25€

Άνω χείλος – Παρειές : 25€

Full face : 30€

Μασχάλες–Γραμμή μπικίνι (ΔΩΡΟ: Άνω χείλος ή Γραμμή κοιλιάς) : 50€

Μασχάλες – Μπικίνι και γραμμή string (ΔΩΡΟ: Άνω χείλος ή Γραμμή κοιλιάς) : 70€

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

**Οι τιμές είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από την πυκνότητα της τριχοφυΐας και την έκταση της περιοχής θεραπείας

*** Μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης στο ιατρείο για να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα αποτρίχωσης μαζί με βάση τις δικές σας ανάγκες που θα μας υποδείξετε.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ – DERMA BEAUTY LASER:

 

Μεσόφρυο : 10€

Μύτη : 10€

Ζυγωματικά: 20€

Λαιμός : από 20€

Περιοχή αυτιών : 10€

Αυχένας : 20€

Μασχάλες : από 30€

Στήθος : από 50€

Κοιλιά : από 40€

Πλάτη : από 70€

Ωμοπλάτη: από 40€

Μέση : από 30€

Αντιβράχια : από 50€

Full χέρια : από 70€

Δάχτυλα : από 15€

Γεννητική περιοχή : από 40€

Κύστη Κόκκυγος: από 30€

Γλουτοί : από 50€

Μηροί : από 70€

Κνήμες : από 60€

 

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Full face (ζυγωματικά – λαιμός – μεσόφρυο – περιοχή αυτιών):  40€

Στήθος – Κοιλιά ( ΔΩΡΟ περιοχή αυτιών ) : 80€

Πλάτη – Μέση ( ΔΩΡΟ αυχένας ) : 100€

 

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

**Οι τιμές είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από την πυκνότητα της τριχοφυΐας και την έκταση της περιοχής θεραπείας

*** Μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης στο ιατρείο για να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα αποτρίχωσης μαζί με βάση τις δικές σας ανάγκες που θα μας υποδείξετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ