Αποτρίχωση Laser ALEXANDRITE

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί παρελθόν, πλέον για εμάς τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, και επιτυγχάνεται με το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό Laser GentleLase της Candela.

Το σύστημα αυτό, αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση, χρησιμοποιώντας προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία, η οποία επιφέρει στον τομέα της αποτρίχωσης ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και εμπιστοσύνης.
Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια απαλή, βελούδινη και άτριχη επιδερμίδα.

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite (Candela), αφορά γυναίκες και άντρες και εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια. Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nmαπορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων, που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός. Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας, όπως είχαμε συνηθίσει με τις παλιές παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης χαλάουα, ξυράφι κ.α.

Η θεραπεία με laser Αλεξανδρίτη για να έχει μέγιστο αποτέλεσμα η συνεδρία (εφαρμογή), πρέπει να γίνεται όταν οι τρίχες βρίσκονται στο αναγενές τους στάδιο, έτσι ώστε προκαλώντας ατροφία στις ρίζες τους ανακόπτεται η επανέκφυσή τους. Οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται με χρονικό διάστημα μεταξύ 6 με 8 εβδομάδων γιατί το αναγενές στάδιο των τριχών έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε περιοχή του σώματος και ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Το σημαντικό είναι ότι το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα μεταξύ των συνεδριών με laser. Όσο αφορά στον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν για ένα οριστικό αποτέλεσμα, οι 6 συνεδρίες είναι υποχρεωτικές κι αν υπάρχουν ορμονικοί παράγοντες που επηρεάζουν, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες ανάλογα από άτομο σε άτομο, ακόμα και στο ίδιο άτομο σε διαφορετική περιοχή (π.χ. πρόσωπο και πόδια).

Το κορυφαίο αυτό σύγχρονο laser Αλεξανδρίτη της Candela παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας, όπου ψυκτικό υγρό ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της. Με αυτήν την μέθοδο, η θεραπεία είναι ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη είναι τέλεια. Η αποτρίχωση με Laser, πρότινος περιοριζόταν σε άτομα με σκούρες τρίχες και ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ωστόσο, σήμερα, η θεραπεία στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες είναι εφικτή, αποτελεσματική και δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κλείσε Ραντεβού

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Σπίτι.